CUM COMAND

fier forjat

Pasul 1. Alege produsul dorit

Odata ce ati gasit produsul dorit apasati butonul “Adauga la cos”. Produsul va fi automat introdus in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Se va deschide fereastra cosului de cumparaturi, unde puteti vizualiza lista produselor introduse anterior si unde veti putea sa actualizati cantitatea dorita sau sa stergeti unul sau mai multe produse din cos. Puteti continua cumparaturile sau puteti apasa butonul "Finalizare comanda" si treceti la pasul 2.

Puteti oricand sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa va continuati cumparaturile, produsele introduse in cos fiind retinute. Din orice pagina duceti mouse-ul peste imaginea cosului din coltul din dreapta sus si se va deschide intreaga lista de articole selectate in prealabil.


Pasul 2. Finalizare comanda

a. Daca aveti cont deaja creat bifati casuta cu textul "Sunt deaja client si ma autentific ca sa-mi completati datele din formular". Se va deschide o fereastra in care va trebui sa completati email-ul si parola salvate anterior. Daca ati uitat parola puteti sa apasati oricand "Recuperare parola"

b. Daca sunteti client nou si nu aveti cont creat, introduceti datele dvs. personale, adresa de livrare, modul de plata, eventuale observatii. Daca sunteti client societate comerciala completati si datele societatii pentru emiterea facturii.
Pentru a va pastra datele si pentru comanda viitoare bifati casuta "Va rog sa-mi creati un cont cu datele pe care le-am completat mai sus"


Pasul 3. Lansarea comenzii

Pentru finalizare apasati butonul "Lanseaza comanda".

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe email-ul dvs, confirmarea comenzii , care va fi urmata de factura proforma, eventual veti fi contactat telefonic de un agent al societatii noastre pentru detalii suplimentare.


LIVRAREA

Livrarea se va face la adresa comunicata de dumneavoastra, iar termenul de livrare variaza in functie de produsele comandate, de modalitatea de plata si de livrare alese. In general, termenul de livrare al produselor se incadreaza intre 2 si 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Insa in anumite conditii, termenul de livrare poate depasi aceasta medie (daca de exemplu locuiti intr-o localitate care nu se afla in reteaua curierului sau acestia, din anumite motive, au dificultati in a livra bunurile).
In cazul in care produsul dorit apare pe site ca "La comanda", termenul de livrare va fi comunicat de operatorul MagazinFierForjat.ro.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Produsele sunt transportate in conditii optime si vor fi livrate impreuna cu factura fiscala si certificatul de garantie.
In acest moment MagazinFierForjat.ro livreaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Toate preturile comunicate pe site includ TVA.

IMPORTANT

Produsele livrate se pot returna in urmatoarele cazuri:
1. Produsul livrat de catre firma ARTA FIER DAMASCHIN SRL nu corespunde cu modelul comandat de dumneavoastra (codul produsului de pe comanda este altul decat cel de pe factura).

Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 2.000 lei se plateste in avans 30% din valoarea produselor comandate.

Pentru un alt gen de reclamatii ulterioare firma ARTA FIER DAMASCHIN SRL nu isi asuma responsabilitatea produsele neputand fi returnate. Va multumim pentru intelegere.

Va rugam sa verificati produsele primite in prezenta curierului.